Arkana предлага неврокозметика – бъдещето на ефективната грижа за кожата. Нашият иновативен подход се основава на невротрансмитерите като най-високо ниво на козметиката. Тази неврофилософия гарантира уникални и ефективни процедури на пазара на красотата.

Широката гама от продукти на Arkana прави така, че нашето предложение да е подходящо за всички типове и нужди на кожата, възраст и кожни проблеми. От повече от 200 продукта, базирани на над 70 оригинални козметични формули, всеки ще намери продукт, който да отговори на очакванията му.

Неврокозметиката на Arkana не съдържа никакви изкуствени добавки или подобрители като вещества от животински произход, петролни деривати, дразнещи детергенти и парабени. Перфектният състав от иновативни и активни вещества ги прави биосъвместими с нуждите на най-взискателните типове кожа.

Козметичните продукти на Arkana не съдържат изкуствени добавки или подобрители, като вещества от животински произход, петролни деривати, дразнещи детергенти и парабени. Перфектният състав от иновативни и активни вещества ги прави биосъвместими с нуждите на най-взискателните типове кожа.